Vores kunder

Vores kunder er den samlede sundhedssektor samt private og offentlige virksomheder,
der ønsker at sætte fokus på kultur og trivsel.

Har du spørgsmål til vores målgruppe? 

Nedenfor kan du læse et portræt af vores uddannelsesforløb hos nogle af vores kunder.

Hybenbo Kulturrejse

Da Hybenbo sagde ja til en Kulturrejse

”Kan man lære en gammel cirkushest nye tricks?”, spørger vi teamleder og daglig leder, Birgit Fugleberg Stage Baagsø fra Hjemmeplejen i Hybenbo, som ligger i landsbyen Årre ved Varde. Svaret blev et rungende ”ja”.

 

Plejecenter Højgaard i Farsø

På plejecenter Højgaarden i Farsø, har vi fornøjelsen af at gennemføre et længere uddannelsesforløb. Da vi altid er i tæt dialog med vores samarbejdspartnere, stoppede vi op et øjeblik og fik en god snak med deres leder Susanne Glerup. Hun fortalte os denne historie, som vi er glade og stolte over, at kunne bringe videre.

dame

Helle Plejecenter Område Øst

Vi har haft fornøjelsen af at gennemføre et længere uddannelsesforløb på plejecentret Helle i område Øst. Vi har derfor spurgt souschef område Øst, Berit Ehmsen Toft, hvad de har fået ud af forløbet sammen med os. Hun fortalt os denne historie, som vi er stolte og glade over, at kunne bringe videre til jer.

ældre damer

En snak om god ledelse

Hun kom susende med et smil. Lidt fortravlet som altid og med god energi. Da Kamilla uddannede sig til sygeplejerske for ti år siden, havde hun ikke i tankerne, at hun en dag ville være sygeplejefaglig leder inden for hjemmeplejen, med rigtig mange bolde i luften og med ledelse af mange medarbejdere.

Plejecenter Digterparken

Et fyrtårn for trivsel og høj faglighed viser vejen mod fremtiden

Plejecenter Digterparken har oplevet en markant reduktion i sygefraværet. Stolthed og fællesskab blandt personalet gør, at samarbejdet på tværs i et stort hus er forbedret. Lad os bare sige, at dette er en af de fortællinger fra hverdagen, som du ikke vil gå glip af!