Teamet bag

Sanne ceo projektleder

Administrerende direktør / Partner

Sanne Haaning

Kontakt: sh@inku.dk

Om Sanne

Sanne har arbejdet i 13 år med kompetenceudvikling af mennesker og organisationer i private og offentlige virksomheder. Hun motiveres i høj grad af at se de skridt der tages imod en bedre hverdag, som skaber større trivsel og arbejdsglæde, samtidig med at have fokus på optimering og effektivisering.

Sanne er uddannet inden for ledelse og har en bred vifte af psykologiske uddannelser og kurser bag sig, så hun er i stand til at forstå det hele menneske.

Dorthe Lund INKU partner Kaer hjemmepleje

Partner

Dorthe Lund

Kontakt: dl@inku.dk

Om Dorthe

Dorthe har som salgschef rejst hele verden rundt med projektsalg. Hendes brede erfaring fra salg og kundeservice anvender hun i den daglige drift, ved medarbejderkontakt og ved forståelse for den hverdag plejepersonale har.

Dorthe trives godt i et hektisk miljø med mange bolde i luften og vigtigst for hende er, at sikre et højt administrativt niveau samt at alle medarbejdere har et godt arbejdsmiljø og trives med de opgaver de udfører.

Jes Lund INKU partner Kaer hjemmepleje

Bestyrelsesformand / Partner

Jes Lund

Kontakt: jl@inku.dk

Om Jes

Jes har i over 25 år beskæftiget sig med salg og service. For ham har det relations skabende salg været en stor del af hverdagen. Gennem god kundepleje, service og loyalitet er han en pålidelig samarbejdspartner i alle henseender.

Jes har de seneste 10 år opbygget en solid erfaring indenfor privat hjemmepleje og hermed erhvervet sig et godt kendskab til området. Han er god til at sætte sig i andres sted og medvirke til at finde de gode løsninger.

Anette Raabye kongruens partner INKU

HR ansvarlig / Projektledelse / Partner

Anette Raaby

Kontakt: ar@inku.dk

Om Anette

Anette er en ildsjæl indenfor udvikling af mennesker og organisationer – og har de seneste 20 år arbejdet for private og offentlige virksomheder. Hendes motivation tager afsæt i at skabe trivsel og mental sundhed samt at få fat i årsagerne fremfor kun at symptombehandle. Hun har de seneste 16 år arbejdet med kompetenceopbygning af mennesker og organisationer, og er optaget af at stille spørgsmål, der virkelig flytter. Anette har udviklet et stresskoncept der tager afsæt i både individ og organisation.  

Anette er uddannet voksenunderviser, psykoterapeut, konfliktmægler samt har en master i systemiske dynamikker i organisationer. Anette er den danske oversætter af bogen ”Spørgsmål der flytter” skrevet af hollandske Siets Bakker. 

 

Rikke Due Inku Koordinator

Projektkoordinator

Rikke Due

Kontakt: rd@inku.dk

Om Rikke

Rikke har i 20 år arbejdet med de administrative og koordinerende opgaver indenfor kompetenceudvikling, projektkoordinering og ledelsessupport. Hendes motivation tager afsæt i at skabe gode processer og god service overfor både vores undervisere, kunder og samarbejdspartnere.  

Rikke er INKUs Projektkoordinator, vores administrative og projektkoordinerende nøgleperson på alle vores opgaver.  

Salgskonsulent

Lise Lotte Bidstrup

Kontakt: llb@inku.dk

Om Lise Lotte

Lise Lotte har mange års erfaring med salg og ledelse samt med personlig udvikling af mennesker på vej i job.
Den brede erfaring vil Lise Lotte bruge i sit daglige arbejde med at sikre INKUs kunder gode udviklingsforløb ved blandt andet deltagelse på vores KAMPUS-forløb.
Hun trives med at have mange bolde i luften og det er vigtigt for hende, at de fælles indsatser i teamet giver mening og værdi for både kunder, kursusdeltagere og INKU.

Lise Lotte er uddannet indenfor salg og er NLP certificeret.