Velfærdstalenterne I Danmark

Dem er der mange af i sundhedssektoren! Vi møder dem hver dag derude på landets plejehjem og centre. Den 17/5 2022 blev 100 af dem særlig fejret, og kåret som velfærdstalenter 2022. Fejringen foregik på Christiansborg af PenSam og FOA. Social og ældreminister Astrid Krag, ønskede de 100 talenter personligt tillykke.
Nanna Bruun Rimmen fra ”Æblehaven” i Assens Kommune var med blandt de 100 og som hun siger det:
Jeg er stolt og glad, men min indsats er jo afhængig af sammenspillet med mine kollegaer, og det står på skuldrene af et stærkt fællesskab, en høj faglighed og det at der er plads til at gøre en forskel, fortæller Nanna Bruun Rimmen, der også lige fik inviteret ministeren til kaffe på ”Æblehaven”.
Nanna fik også mulighed for at fortælle ministeren om, hvorfor hun er glad for at arbejde i ældreområdet, og hvordan der på ”Æblehaven” er plads til den direkte pleje, gode relationer og venskaber med beboerne i dagligdagen og luft til at være spontane og lave sjov i hverdagen. Noget som er vigtigt for Nanna i det daglige.
Nanna blev efterfølgende mødt af kolleger og leder fra ”Æblehaven”, som ønskede hende stort tillykke.
Læs mere om Nannas arbejdsplads, ”Plejehjemmet Æblehaven” i Haarby, i denne artikel, som er bragt tidligere på måneden HER.