”Institut for kompetenceudvikling” udvider ejerkredsen

4 ejere står nu bag det ambitiøse konsulentfirma, ”Institut for kompetenceudvikling”, som i daglig tale omtales INKU. Virksomheden udvider og trækker samtidig på et stort netværk af kompetente konsulenter, der alle bidrager til at gøre mennesker fagligt stolte i de organisationer de er tilknyttet. Fra 1. november træder Anette Raaby ind i ejer teamet.

Anette Raaby har i 25 år været direktør og indehaver af eget konsulentfirma – Kongruens. Når Anette tilføjer INKU til listen over meget hun er involveret i, er det pga. virksomhedens høje ambitioner om at flytte mennesker til større trivsel, arbejdsglæde og stolthed ud fra en praksisnær tilgang, hvor implementering er altafgørende for succes.

Udover Anette Raaby, er det Jes og Dorthe Lund fra Struer, der er ejere af privat hjemmepleje i flere kommuner, samt Sanne Haaning fra Silkeborg, der ejer virksomheden.

Vores vision er at skabe et styrket fundament for virksomheder, der har fokus på trivsel og udvikling. Vi er derfor rigtig glade for at Anette indgår i ejer teamet hos INKU, fordi hun arbejder ud fra samme værdisæt, er et godt og vellidt menneske, samt yderst kompetent inden for menneskelige relationer og udvikling. Hun vil bidrage til udvikling og virksomhedsoptimering i et tæt samarbejde med os andre og I vil møde hende i praksis, som bl.a. projektleder for en række kunder” siger administrerende direktør for ”Institut for kompetenceudvikling”, Sanne Haaning.

Også Anette Raaby ser frem til samarbejdet: ”I INKU arbejder vi med private og offentlige virksomheder, men er i disse år meget specialiserede indenfor konsulentydelser til den samlede sundhedssektor. Der er et stort potentiale i sundhedssektoren, der efterspørger vores hjælp til øget arbejdsglæde, stolthed, rekruttering og lavere sygefravær. I samarbejde med ledelse og medarbejdere, er der gode chancer for at vi sammen får øje på nye muligheder i måden at arbejde på, som ikke tidligere er set”, siger Anette Raaby, der med mange års erfaring i netop udviklingen af mennesker og organisationer, glæder sig over sin den nye rolle i INKU.

Også Jes og Dorthe ser frem til endnu en dygtig medindehaver, indenfor netop det område de er sat i verden for at yde en indsats for. Virksomheden yder hjemmehjælp i områderne; Holstebro, Skive, Lemvig, Struer, Herning og Ikast/Brande kommune. De har godt 300 medarbejdere, som sætter en ære i at hjælpe både ældre og unge borgere med værdighed og respekt.

For virksomheden INKU er implementering nøglen til udvikling og forandring. Alle konsulentydelser tilpasses den enkelte organisation, men det er den langsigtede model, de har succes med. ”Når det lærte, skal opsamles i organisationen og gøre en stor forskel, kræver det, at vi arbejder både med ledelser, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljø repræsentanter og hele medarbejdergruppen. Det gør vi over tid. Der er både lederudvikling, uddannelsesaktivitet for medarbejdere, coaching, supervision og løbende evalueringer, så vi er sikre på, at vi er på rette vej”, siger Sanne Haaning.

 

Spørgsmål er velkomne HER.