Metode og tilgang

Hos INKU arbejder vi anerkendende og systemisk.

Det vil sige, at vi møder vores kunder med fokus på ressourcer, kompetencer og potentialer – både når det gælder individ, ledelse, team og organisation.

Den systemiske tilgang betyder også, at vi arbejder helhedsorienteret. Vi zoomer både ind og ud på kerneopgaven og dens aktører.

Motivation og positive tanker

Vi har stor passion for at flytte mennesker. Konkret vil vi gerne hjælpe dig og dine kolleger med at tage vigtige skridt, som

  • Bidrager til større ansvarlighed for virksomhedens mål og kerneopgave

  • Motiverer til at arbejde hen mod en bedre hverdag og mere trivsel

Vi har nemlig erfaret, at når hele kollegagruppen bliver motiveret, så sker der noget. Motivation og en positiv tilgang indgyder mod hos den enkelte. Mod til at gøre ting, som man ikke plejer. Eller til at drøfte udfordringer med kollegerne, så man som hold bliver bedre til at løse konflikter og finde nye muligheder sammen.

Derfor arbejder vi med nærvær og en anerkendende tilgang til dig og dine kolleger. For vi ved, at det er vejen til at finde ressourcer og potentialer frem på jeres fælles arbejdsplads.

Og så starter den gode udvikling.

 

Praksisnære forløb, som virker i hverdagen

Hos INKU tror vi på praksis. Man skal ikke kun lære noget nyt. Man skal ikke bare tale om tingene. I stedet skal man lære at bruge sin nye viden i hverdagen. Derfor vil du opleve, at vores forløb er meget praksisnære.

Vores forløb tilpasses de udfordringer, som I har hos jer. Og vi kan kombinere den teoretiske viden med 1:1 coaching og on-the-job coaching, så I er sikre på at nå jeres mål.

Vores mange års erfaring betyder, at vi kan skabe lederudvikling og medarbejderudvikling, som passer til netop jeres behov.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din arbejdsplads. Du finder os HER.