VELKOMMEN TIL INKU

 

KOMPETENCEUDVIKLING I HELE LANDET

kompetenceudvikling hos Lemvig Kommune
kompetenceudvikling i Norddjurs kommune
kompetenceudvikling i Odense Kommune
kompetenceudvikling i Varde kommune
kompetenceudvikling i Aalborg Kommune
kompetenceudvikling i Assens Kommune
DDH INKU kursus

Vil du have udvikling?

Hos INKU brænder vi efter at flytte mennesker mod større trivsel, arbejdsglæde og stolthed. Når vi er ude og undervise er vi med hele vejen, for at sørge for god implementering af vores koncepter.
Fordi vi ved at det man lærer skal virke i en travl hverdag, og at kompetenceudvikling sker HVER DAG.

Vores tilgang bygger på at være nærværende, støttende og imødekommende når vi er ude og undervise. Vi udbyder et undervisningsforløb der skal løfte jeres kompetencer, og som ved samarbejde skræddersyes jeres organisations unikke behov og situation. Vi brænder efter JERES udvikling, og hjælper jer med at tage den ud i praksis.

INKU Kundeudtalelse ref. img
ledelsesproces
INKU Kontakt slide

Vi har et bredt udvalg af koncepter til at levere kompetenceudvikling til jeres organisation. Igennem disse får du et undervisningsforløb til at løfte kompetencerne I jeres organisation, skræddersyet til jeres unikke situation og behov.

KAMPUS

KAMPUS er hovedkonceptet i INKUs kursuskatalog. Kurset er sat sammen til at implementere forandring i jeres hverdag, og skabe mere arbejdsglæde, effektivitet og stolthed på arbejdspladsen.

Kurset er fordelt på 12 dage hen over 2 år. Under kurset bliver i trænet og guidet til at udvikle jeres kompetencer i arbejdet, og skabe et stærkere fundament for jeres organisation. Kurset skræddersyes efter jeres unikke behov og unikke situation, så det ikke bare er udvikling, men udvikling specifikt målrettet jer.

Vi begynder med at skabe et fundament ud fra jeres ledelsesmæssige strategi og mål, og bygger herefter på for alle jeres medarbejdere, så fælles rykker jeg ud fra det nye fundament.

MENTAL SUNDHED

Pres, forandringer og stigende krav slider på ledere og medarbejdere. Dette kursus vil ruste jer til at arbejde forebyggende med mental sundhed, og på denne måde hjælpe jer til, i fællesskab at skabe en bedre arbejdshverdag. 

I dette forløb sætter vi fokus på jeres dagligdag, rytmer og rutiner. Vores praksisnære undervisning suppleres med 1:1 coaching og feedback, der klæder den enkelte på til at tage læringen med ud i hverdagen. 

PSYKIATRI I PRAKSIS

Dette kursus er for dig, som arbejder med mennesker med psykiske sårbarheder. Din hverdag kan være på bosteder, i hjemmeplejen, på plejehjem, midlertidige opholdssteder, opsøgende arbejde eller i bostøtteregi.

Du har en baggrund som SOSU-hjælper, SOSU-assistent, ufaglært social- og sundhedspersonale, pædagog, terapeut, sagsbehandler eller tilsvarende.

LEDELSESPROCES

Hvad sætter jeres kunder pris på? Hvor er udviklingsmulighederne og de konkurrencemæssige fordele? Det er vigtigt at forstå, for at ligge en strategi, og nå sine mål.

Kurset i ledelsesproces er til dig eller jer, som har bærende lederopgaver i et team, til hverdag. Her sætter vi fokus på mission, vision og værdier. Herfra hjælper vi jer med at definere ledelsesopgaven, gøre det mere klart, hvad der kræves af dig som leder, eller jer som lederteam.

COACHING

Individuelle coachingsamtaler er et trygt og tillidsfuldt afsæt for læring. Uanset om du er leder eller medarbejder.

Kurset foregår i et fortroligt rum, eller med en praksisnær tilgang, hvor vi følger dit arbejde. Vi giver dig feedback på din adfærd, så du udvikler dine ressourcer og potentialer.

SUPERVISION

Supervision understøtter din faglige udvikling og øger kvaliteten af dit arbejde. Her for du forståelse for arbejdslivet – og en bevidsthed om din rolle på arbejdspladsen.

Der tages udgangspunkt i dit faglige fundament og værdierne, som er bærende på din arbejdsplads.

FUNDAMENT

Et forløb til at højne trivslen i organisationer, for både den enkelte leder og medarbejder. I kurset arbejder I mod arbejdsglæde gennem både individuelle samtaler og samlede kursusdage.

Forløbet er på 12 uger, bestående af tre fælles kursusdage for teamet, og tre individuelle samtaler på enmandshold.

360 GRADERS METODEN

Selvudvikling og selvindsigt er nøgleordet i 360 graders metoden.
I kurset ligges der fokus på at forstå, erkende og tage aktion på, hvor du er i dit liv.

I kurset lærer den enkelte kursusdeltager at forstå, hvorfor vi handler som vi gør, samt får redskaberne til at opdage og bryde dine mønstre.

EXTENDED DISC

Et værktøj til at teste personlighed og adfærd. Det er meget brugbart for teams, der arbejder med andre mennesker, da man får viden om, hvorfor man handler som man gør.

Derudover vil du få et indgående kendskab til dig selv - viden som kan bruges til at arbejde mere målrettet og effektivt.

I 2022 har vi:

20+

Samarbejde med institutioner

50+

Kurser solgt og afholdt

600+

Fagfolk modtaget kompetenceudvikling af os

Vores kunder

De kunder vi arbejder med i INKU er Danmarks samlede sundhedssektor samt private og offentlige virksomheder, der ønsker at sætte fokus på kultur og trivsel.

Ønsker du samme fokus? Kontakt os til en uforpligtende snak.